Serie A

Serie A: Atalanta – Napoli

Vihje: Atalanta Kerroin: 1,89 Alkaa: 21.2. klo 19:00
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Atalanta – Napoli on Milanon derbyn ohella yksi Serie A:n sunnuntain mielenkiintoisista otteluista. Napolilla homma ei ole sujunut toivotulla tavalla.

Vierasjoukkueen roolia tänään esittävä napolilaisryhmä on hävinnyt viimeiset viisi vierasotteluaan, ja viimeisimpänä se kävi Eurooppa-liigassa ottamassa 2-0 pataan espanjalaiselta Granadalta.

Atalanta ja Napoli kohtasivat viimeksi vain vajaat pari viikkoa sitten Italian cupin välierien toisen osaottelun merkeissä, ja tuon ottelun nimiinsä vei kotijoukkue Atalanta lukemin 3-1.

Illan ottelu on varsin tärkeä, sillä joukkueet miehittävät tasapisteissä sijoja 5 ja 6.

Tänään hypätään kotijoukkueen kelkkaan, eli lapulle isketään Atalantan voittoa.

Mitä sitten tulee Milanon derbyyn, niin kotijoukkueen roolissa tänään oleva AC Milan on asetettu otteluun kertoimien valossa selväksi altavastaajaksi. Eiköhän Derby della Madonnina kuitenkin sytytä Zlatania ja kumppaneita sen verran kovalle pelipäälle, ettei tästä ainakaa mitään läpihuutojuttua Interille tule.

1X lähteekin kokeiluun 1,90:n kertoimellaan.