Mestarien liiga

Mestarien liiga: Atletico Madrid – Bayern München

Vihje: Atletico Madrid Kerroin: 1.95 Alkaa: 1.12. klo 22:00
EM-kisat

Mestarien liiga jatkuu tänään tuttuun tapaan kahdeksalla lohkovaiheen ottelulla. Atletico Madrid saa vieraita Saksasta, kun Bayern München saapuu vieraaksi. Bayern on jo varmistanut paikan pudotuspeleissä ja myös lohkovoitto matkaa varmuudella Müncheniin.

Atletico Madrid saa reilun motivaatioedun, Bayern München lepuuttaa kokoonpanoaan

Atletico Madrid saa ehottomasti motivaatioedun tähän otteluun, kun se voi teoriassa tippua jopa lohkon viimeiseksi. Bayern München, joka on varmistanut jo lohkovoiton, sen sijaan lepuuttaa pelaajiaan jonkun verran. Atleticolle on todella herkullisia kertoimia tarjolla.

Atletico Madrid löytyy tällä hetkellä Lohko A:n toiselta sijalta, Bayern München on siis kärjessä ja tällä sijalla se tulee myös lohkon päättämään. Atleticolla pisteitä on viisi, Bayernilla 12. Atleticon takana vaanii Lokomotiv Moskova kolmella pisteellä, Salzburg on lohkon viimeisenä yhdellä pisteellään.

Tänään Lokomotiv isännöi Salzburgia. Mikäli Atletico voittaa tänään Bayernin ja Lokomotiv jää joko tasapeliin tai häviää Salzburgille, varmistaa Atletico paikan Mestarien liigan pudotuspeleissä. Jos taas Atletico jäisi tänään pisteittä ja Lokomotiv voittaisi, putoaisi Atletico lohkon kolmanneksi.

Bayernilla on tänään sivussa ainakin Alphonso DaviesLeon GoretzkaJoshua KimmichRobert LewandowskiManuel NeuerMarc RocaMalic Tillman sekä Corentin Tolisso.  Myös Atletico kärsii poissaoloista, sillä on sivussa mm. Diego Costa sekä Luis Suarez.

Koti- ja motivaatioedun turvin Atletico lähtee kuitenkin tukevana kotisuosikkina Madridin iltaan. Vetoliuskalle lähtee Atletico Madridin suora voitto kertoimella 1.95 Coolbetiltä.