Tennis

ATP Cincinnati: Medvedev – Carreno-Busta

Vihje: Yli 21,5 peliä Kerroin: 1,84 Alkaa 20.8. klo 21:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Tennis vetovihjeet

Cincinnatin ATP Masters 1000 -luokan turnaus on edennyt puolivälieriin, ja perjantaina toisistaan mittaa ottavat Daniil Medvedev sekä Pablo Carreno-Busta.

Medvedev kuuluu tällä hetkellä eittämättä koko miestenniksen kovakuntoisimpiin pelureihin ja meno Cincinnatin käynnissä olevassa kisassa on ollut vakuuttavaa; venäläinen ei ole vielä hävinnyt erääkään.

Erätappioita ei myöskään tullut Toronton kahdessa viimeisessä ottelussa, joissa kovasyöttöiset jenkkipelurit Reilly Opelka ja John Isner saivat tunnustaa Medvedevin paremmakseen – ja samalla koko turnauksen parhaaksi.

Carreno-Bustalla puolestaan on takanaan huippusuoritus olympialaisista, sillä nappasihan hän mitalin kaadettuaan pronssiottelussa itsensä Novak Djokovicin. Matkan varrella kaatui juurikin Medvedev suoraan erin 2-0.

Medvedev on asetettu illan matsiin todella selkeäksi ennakkosuosikiksi, mutta tuskinpa luvassa on mitään rentoa puistokävelyä. Sen vuoksi overit kuulostavatkin hyvältä vaihtoehdolta.

Meidän valintamme on ottelun yli 21,5 peliä!