KHL

KHL: Avangard Omsk – CSKA Moskova

Vihje: Omsk 1X Kerroin: 1,70 Alkaa: 28.4. klo 19:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Avangard Omskin ja CSKA Moskovan välinen KHL:n finaalisarja on edennyt siihen pisteeseen, että Omskilla on hieman yllättäenkin ensimmäinen ”ottelupallo”.

Kuten meidänkin vihjeissä on monesti todettu, on CSKA materiaaliltaan se joukkue, jonka tämän homman pitäisi kairata itselleen. Jääkiekko on kuitenkin hieno peli; Omsk on nimittäin onnistunut haalimaan momentumin selkeästi itselleen  ja tekemään itsestään myös täysin CSKA:n veroisen.

Finaalisarjaa on ollut ilo seurata, sillä Omskin tekemisestä on huokunut jatkuvasti vahvistuva itseluottamus. Joukkue on alkanut kokoajan paremmin huomaamaan, että se pärjää moskovalaisten seurassa täysin tasavertaisesti.

Nyt Omskilla on ensimmäinen mahdollisuus ratkaista mestaruus itselleen, ja tämän se pääsee tekemään kotiyleisönsä edessä. Onkin siis aivan varma, että jokainen pelaaja antaa kaikkensa, jotta yllätystä päästäisiin juhlimaan juurikin omien fanien edessä.

Niinpä mekin hienoisesti käännämme kelkkamme ja tartumme momentumiin: Omskin voittoa lapulle sekä 1X-muotoisena että myös ML:n kera. Jälkimmäisenä mainitun kohteen kerroin NordicBetillä on 2,30:n luokkaa.