KHL

KHL: Avangard Omsk – Salavat Ufa

Vihje: 1,74 Kerroin: Yli 4,5 maalia Alkaa: 29.10. klo 19:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

KHL tarjoilee perjantaille mielenkiintoisen ottelun, jossa Salavat Ufa on matkannut Avangard Omskin vieraaksi.

Avangard Omsk – Salavat Ufa

Kummankin joukkueen viimeaikaisia otteluita on leimannut runsasmaalisuus – oli vastassa sitten kärkijengi tai alemman kastin joukkue.

Omskilla on takanaan 1-5-kotitappio SKA Pietarille, mutta myös maalinteko on ennen tätä ollut hyvissä uomissa. Ufalla puolestaan löytyy viime otteluista vieläkin kovempia maalihulinoita, ja joukkue on onnistunut takomaan komeita maalimääriä jopa hurjavireistä Magnitogorskia, sekä Lokomotivia ja CSKA:takin vastaan.

Yli 4,5 maalia tarjoilee jo sen luokan kerrointa, että se isketään lapulle!

Jos sitten pitäisi ottaa kantaa illan toiseen otteluun – joka sekin on melkoinen herkkupala – niin sanottakoon siitä vain, että kotijoukkue Dynamo Moskovalle tarjottavat kertoimet kannattaa ottaa tiukkaan tarkasteluun. Sen verran kova joukkue Dynamo on, ja  sen verran epävarma fiilis SKA Pietarista huokuu.