La Liga

La Liga: Barcelona – Real Sociedad

Vihje: Barcelona -1,5 maalia Kerroin: 2.56 Alkaa: 16.12. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
EM-kisat

La Ligassa pelataan eilisen tapaan yksi ottelu. Tässä ottelussa Barcelona ja Real Sociedad kohtaavat toisensa. Eilen napattiin puhdasta voittoa Real Madridin parin maalin voitolla, tänään ollaan jälleen ennakkosuosikin kelkassa.

Miksipä sitä toimivaa reseptiä muuttamaan, Barcelonan voittoa lapulle

Barcelona ja Real Sociedad kohtaavat tänään toisensa Kataloniassa kello 22:00 alkavassa ottelussa. Vierasjoukkue kärsii pahoista poissaoloista, eikä tätä voi olla hyödyntämättä.

David SilvaAsir IllaramendiJon Guridi… Mm. nämä herrat ovat illan kohtaamisesta sivussa. Sarjakärjessä vielä toistaiseksi majaileva Real Sociedad ei ole voittanut peliäkään, näiden kolmen pelaajan ollessa lasaretissa.

Barcelona on ollut tällä kaudella ailahteleva. Se on voittanut mm. Real Betisin 5-2 mutta vastaavasti hävinnyt sarjanousija Cadizille 2-1. Ihmeellinen kausi, ihmeellisiä tapahtumia.

Tänään Barcelona nousee kuitenkin koti- ja materiaaliedun turvin niin suureksi ennakkosuosikiksi, että vedot on lyötävä sitä kautta. Barcelona -1,5 maalia on Pinnaclella tarjolla kertoimella 2.56 joka tuntuu aivan ryöstöltä.