KHL

KHL: Barys Nur-Sultan – Ak Bars Kazan

Vihje: Barys yli 1,5 maalia Kerroin: 1,59 Alkaa: 10.10. klo 14:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Barysin otteet viime aikoina ovat olleet hienoja, kun taas Ak Bars Kazanilla on ollut vaikeampaa. Siinä lähtökohdat päivän KHL-betsiin.

Ak Bars Kazan saapuu Barysin vieraaksi kahden perättäisen tappion rasittamana, kun ensin Dinamo Minsk haki siitä 4-3-jatkoaikavoiton, minkä jälkeen Magnitogorsk teki saman tempun suoraan varsinaisella peliajalla lukemin 3-1.

Barysilla puolestaan on allaan kaksi komeaa voittoa, kun ensin kaatui Avangard Omsk 1-0, ja tämän jälkeen SKA Pietari sai poistua paikalta 0-3-tappion kärsineenä.

Vetoihin lähdetäänkin siis tänään Barysin kautta – kuitenkin maltillisesti, sillä kyllähän me Ak Bars Kazanin iskuvoiman tunnemme.

Kotijoukkueen voitto toki houkuttaisi kolmen kertoimellaan, ja myös vierasjoukkueen alle 1,5 maalia tarjoilisi samanmoista kerrointa.

Muistetaan kuitenkin, että vastassa on yksi KHL:n kovimmista, joten hyvässä vireessä olevan kotijoukkueen yli 1,5 maalia maltillisen – mutta varsin pelattavan – kertoimensa kera on valintamme!