Jalkapallo

Belgia Jupiler League: RWDM – Anderlecht

Vihje: Anderlecht ja over 1.5 maalia ottelussa Kerroin: 1.83 09.03 klo 21:45
Etelä-Korea - Portugali Juventus - Benfica Napoli - Liverpool Dinamo Zagreb - Chelsea FC Lahti - KuPS Plzen - HJK Haka - KuPS - VPS Manchester City - Real Madrid Sassuolo - Juventus Osasuna - Real Madrid Frankfurt - Barcelona Manchester City - Atletico Madrid Portugali - Pohjois-Makedonia Cagliari - AC Milan Galatasaray - Barcelona Mallorca - Real Madrid - PSG Atletico Madrid - Manchester United Gabon - Ghana Manchester United - Aston Villa Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Belgian pääsarjassa pelataan viikonlopun aikana toiseksi viimeinen kierros ”runkosarjassa” ennen karsinta- sekä Playoff lohkovaiheita. Sarjan kestomenestyjä Anderlecht vierailee tänään RWDM:n vieraana.

RWDM – Anderlecht

Kotijoukkue ei välttämättä herätä hirveää mielenkiintoa ja on melko tuntematon joukkue. Se on tätä muotoa perustettu 2015, ja voitti Challenger Pro leaguen 2022-2023 vuodella ja nousi tätä myöden pääsarjaan. RWDM:ää pidetään kuitenkin yhtenä parhaimmista Belgian junioriakatemioista ja kyseisestä junnutuotannosta on noussut vuosien saatossa mm. Michy Batshuayi ja Adnan Januzaj. Vierasjoukkue Anderlecht on Belgian kestomenestyjä ja se ei hirveästi esittelyjä kaipaa. 34 mestaruutta historian aikana, joista viimeisin 2016-17. Joukkue on tämän jälkeen ollut enemmän tai vähemmän sekaisin, mutta tänä vuonna suunta on jälleen kääntynyt positiiviseen suuntaan. Joukkueessa pelailee nykyään mm. Kasper Schmeichel,Kaspel Dolberg ja Thorgan Hazard.

RWDM on tuomittu jo lähes 100% karsintalohkoon joutumiseen, joten panosta heillä ei sinänsä hirveästi tänään ole pelissä, paitsi lisäpisteiden kerääminen edessä olevaan karsintalohkoon. Kotijoukkue on kerännyt 14 kotiottelussaan 15 pistettä maalierolla 15:25.

Anderlecht on varmistanut paikkansa tukevasti Mestaruussarjan ”jatkovaiheessa” ollen tällä hetkellä koko sarjan toisena. He ovat keränneet 14:sta vieraspelistään 24 pistettä maalierolla 25:17, ollen myös tässä tilastossa sarjan toiseksi paras joukkue.

Kuntopuntarissa joukkueet samoilla sijoilla kuin sarjataulukossakin. RWDM on kerännyt edellisestä viidestä ottelustaan kaksi pistettä, kun taas Anderlecht on koko sarjan kuntopuntarin ykkönen kerättyään edellisestä viidestä ottelustaan täydet 15 pistettä suvereenilla maalierolla 11:3. Maaleja on nähty kummankin joukkueen edellisissä otteluissa hyvällä tahdilla ja tänään ei ole odotettavissa poikkeusta tähänkään tilastoon. Tilastojen valossa todennäköisin tulos tänään tähän otteluun olisi 1-2/1-3, joten siihen myös pelivihjeemme perustuu tänään.

Vihjeemme tänään otteluun on Anderlechtin voitto ja ottelussa yli 1.5 maalia kertoimella 1.83.