Mestarien liiga

Mestarien liiga: Borussia Mönchengladbach – Real Madrid

Vihje: Real Madrid Kerroin: 2.01 Alkaa: 27.10. klo 22:00
KuPS

Mestarien liiga jatkuu tänään jälleen kahdeksalla lohkovaiheen ottelulla. Saksassa pelattavaan kohtaamiseen Mönchengladbachin ja Real Madridin välillä löytyy pelattavaa.

Otteluun Borussia Mönchengladbach – Real Madrid vierasjoukkueen voittoa lapulle

Borussia-Parkilla pelataan tiistai-iltana mielenkiintoinen ottelu, kun Mönchengladbach isännöi Real Madridia.

Viime viikolla alkanut lohkovaihe alkoi Mönchengladbachin osalta 2-2 -tasapelillä Interin vieraana. Real Madrid sen sijaan sai shokkihoitoa kotinurmellaan, kun Shakhtar Donetsk kävi hakemassa vierasvoiton Madridista lukemin 2-3.

Kumpikin tämän ottelun joukkueista pelasi viikonloppuna kansallisissa sarjoissaan ottelun. Mönchengladbach kävi hakemassa kolme pistettä Mainzin vieraana lukemiin 2-3 päättyneessä ottelussa ja Real Madrid haki Camp Noulta täyden pistepotin El Clasicosta, kun se kaatoi Barcelonan 1-3.

Materiaalietu illan ottelussa on ilman muuta vierasjoukkueen puolella. Tiukassa ottelutahdissa kotijoukkue saa pientä etua tähän otteluun, mutta kertoimissa on selkeästi reagoitu Realin viime viikon tulokseen kotinurmella Shakhtaria vastaan.

Real on tilanteessa, jossa se voi illan voitolla kuitata viime viikon tappion kotinurmellaan. Interin ja Mönchengladbachin tasapeli meni ehdottomasti Realin pussiin, etenkin jos se onnistuu tänään täyden pistepotin hakemisessa.

Tässä illan ottelussa luottoa vierasjoukkueeseen löytyy, hyvä ja ehjä esitys Camp Noulla nostaa varmasti joukkueen itseluottamusta ja täten Realin asetelmat illan otteluun ovat varsin hyvät. Realille on tarjolla yli kahden kertoimia, jotka kelpaavat oikein hyvin peleihin.

Peleihin otteluun Borussia Mönchengladbach – Real Madrid lähtee vierasjoukkueen voittoa kertoimella 2.01 Coolbetiltä.