Bundesliga

Bundesliga: Augsburg-Stuttgart

Vihje: Stuttgart&yli 1.5maalia Kerroin: 1.98 10.05 klo 21:30
Valioliiga

Bundesligan kierros 33 potkaistaan illalla käyntiin. Molemmilla joukkueilla on panoksia pelissä,mutta vieraat lähtevät suurena ennakkosuosikkina illan otteluun.

 

Augsburg-Stuttgart

Kotijoukkueella on kova halu saalistaa pisteitä plakkariin tänään, sillä Konferenssiliigan-karsinta paikka häämöttää kahden pisteen päässä. Vire kotijoukkueella ei kuitenkaan ole kummoinen, sillä edellisestä viidestä ottelusta kasassa on ainoastaan yksi voitto. Vieraat saapuvat otteluun hyvässä vireessä ja haluavat varmasti napata täyden pistepotin mukaansa, sillä Bayernin ohittaminen varmasti kiinnostaa.

Augsburg on kotona ollut sarjan ylempää keskikastia. 16 pelatun ottelun jälkeen kasassa on 24 pistettä maalierolla 26:25. Vierailla vastaavat lukemat ovat 16 ottelua 28 pistettä maalierolla 27:24. Melko identtiset statsit siis illan joukkueilla tänään.

Augsburgin kotipeleissä on nähty keskimäärin 3.19maalia/ottelu ja yli 1.5 maalia on toteutunut 88%:sti. BTTS on toteutunut 75%:sti, joten maaleja on tänäänkin todennäköisesti luvassa. Stuttgartin vieraispeleissä maalikeskiarvo on tismalleen sama kuin kotijoukkueella eli 3.19 maalia/ottelu. Yli 1.5 maalia ollaan nähty 88% otteluista ja BTTS prosentti on 56%.

Stuttgart lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina, mutta Augsburg on huonosta vireestään huolimatta erittäin iskukykyinen kotijoukkue. Silti uskomme laadukkaamman materiaalin voittoon tänään, joten hyppäämme vierasjoukkueen kelkkaan. Myös kuntopuntarin puolesta vieraat ovat paremmassa iskussa.

Kuntopuntarista joukkueet löytyvät sijoilta 17 & 3. Augsburgilla on kasassa ainoastaan kolme pistettä edellisestä viidestä, kun Stuttgart saapuu otteluun 10 pisteen turvin edellisestä viidestä ottelusta.

Luotetaan Stuttgartin loistavan kauden saavan jatkoa ja lyödään lapulle Stuttgart & yli 1.5maalia kertoimella 1.98