Bundesliga Jalkapallo

Bundesliga: Frankfurt – Bayer Leverkusen

Vihje: Leverkusen /tasapeli & BTTS Kyllä Kerroin: 2.04 5.5 klo 18:30
Valioliiga

Kierros 32 potkitaan tänään Sunnuntaina maaliin. Frankfurt saa vieraakseen jo sarjan voiton varmistaneen Bayer Leverkusenin. Vierailla ”invincibles” kausi on edelleen mahdollinen, joten panoksia riittää vaikka sarjavoitto onkin jo plakkarissa.

 

Frankfurt – Bayer Leverkusen

Kotijoukkueen kausi on ollut melko odotettu ja sijaitsee sarjassa sijalla 6, pitäen tällä hetkellä hallussaan Eurooppa-liigan lohkopaikkaan oikeuttavaa sijoitusta.UCL-paikoille ei ole asiaa, mutta kutospaikan menetys on vielä mahdollinen, sillä Freiburg on neljän pisteen päässä. Panoksia siis riittää kotijoukkueella myöskin otteluun.

Leverkusenin kaudesta ei tarvitse hirveästi erikseen puhua, sillä se on ollut sensaatiomainen. Edelleen voittamaton vierasjoukkue saapuu päivän otteluun pelirasite Eurooppa-liigasta allaan, joten kierrätystä tietyillä paikoilla on odotettavissa. Silti kuten jo aikaisemmin mainittiin, panoksia otteluun riittää,sillä kausi ilman tappioita olisi aivan veret seisauttava suoritus.

Frankfurt on kotona pelannut 15 ottelua, joista kasassa on 28 pistettä maalierolla 26:14. Leverkusenin vastaava saldo 15 ottelusta on 12 voittoa ja kolme tasapeliä.

Frankfurtin kotipeleissä BTTS on toteutunut 67%:sti ja maalikeskiarvo huitelee 2.67 maalissa/ottelu. Edellisestä viidestä kotipelistä ainoastaan kerran on jääty ilman BTTS tulosta.

Leverkusenin vieraspeleissä BTTS on toteutunut 53%:sti ja maalikeskiarvo on 2.93maalia/ottelu. Myös Leverkusenilla BTTS-saldo edellistä viidestä on 3/5.

Edelliset viisi keskinäistä kohtaamista Frankfurtin kotiluolassa on päättynyt kotijoukkueen voittoon, joista neljä kertaa viidestä BTTS on toteutunut.

Ottaen huomioon Leverkusenin pelirasitteet eurooppa-liigasta, sekä tilastot lähdetään tänään hieman sillä kulmalla liikkeelle,että luvassa olisi hieman hankala ottelu vieraille. Voittamattomuus ei kuitenkaan pääty tänäänkään ja vähintään tasapeli mukana lähdetään kohti AS Roman kohtaamista Eurooppa-liigassa.

Lapulle lähtee tänään Leverkusen/tasapeli & BTTS kertoimella 2.04