Bundesliga Jalkapallo

Bundesliga: Stuttgart-Bayern Munchen

Vihje: Stuttgart/Bayern Munchen & BTTS Kerroin: 1.94 4.5 klo 16:30
Valioliiga

Saksassa pelataan viikonlopun aikana kierros 32. Yllätysjoukkue Stuttgart saa tänään vieraakseen MHPArena:lle suuren ja mahtavan Bayern Munchenin.

 

Stuttgart-Bayern Munchen

Joukkueet lähtevät päivän otteluun sijoilta 3 & 2. Eroa vieraiden hyväksi on 5 pistettä, joten Stuttgart:n on voitettava tänään mikäli he haluavat kammeta itsensä vielä sarjassa toiseksi.  UCL-paikka molemmilla on jo selviö, kun tällä viikolla varmistui vielä kaiken lisäksi Saksaan vielä viides UCL-paikka ensi vuoden uuteen UCL-formaattiin. Bayern Munchenin kaataminen on kuitenkin aina mahtava ja tavoiteltu juttu, joten kotijoukkueella on varmasti tänään into piukassa,jotta voisi kaataa suuren ja mahtavan Bayern Munchenin.

Stuttgart on ollut tällä kaudella kotona erinomainen. 15 pelatun ottelun jälkeen kasassa on 36 pistettä maalierolla 43:14. Ainoastaan yksi tappio kotona Bundesliigassa on vakuuttava suoritus.

Bayern on vieraissa ollut sarjan kolmanneksi paras. 15 ottelua 29 pistettä maalierolla 38:26, on hyvä suoritus, mutta Bayernin tason muistaen kyseessä lienee ”ok” tason suoritus. Vierailla on myös pelirasite takanaan, sillä viikolla pelattu UCL- semifinaali on toinen ottelu tähän viikkoon. Ensi viikolla on luvassa vielä suhteellisen vaikea vieras reissu Santiago Bernabeulle Realin vieraaksi, joten kierrätystä on varmasti luvassa vieraiden osalta tänään.

Kuntopuntarissa joukkueet sijaitsevat taulukossa paikoilla 6 & 4, melko identtisillä tilastoilla.

Kotijoukkueen viidestätoista pelistä BTTS on toteutunut 60%:sti. Yli 2.5 maalia on nähty peräti 73%:sti, joten maaleja lienee tänäänkin luvassa.

Vierasjoukkueen puolesta vastaavat tilastot näyttävät seuraavalta. BTTS on toteunut 73%:sti vieraspeleistä ja yli 2.5 maalia on nähty 93%:sti!! Kummankin tilastot huomioon ottaen,luvassa on tänään isomaalinen otatus.

Edelliset viisi Bundesliga keskinäistä ottelua ovat toteuttaneet BTTS:n 3/5 ja yli 2.5 maalia on toteunut joka pelissä.

 

Pelkästään BTTS & yli 2.5 maalia kerroin jää melko pieneksi, joten joudumme lisäämään otteluun myös ottelun voittajan. Saamme kertoimen paremmaksi seuraavalla kombolla, jolla myös lähdemme tämän päivän peleihin.

Stuttgart/Bayern Munchen & BTTS saa meille kertoimen 1.94. Stuttgartin loistava kotisaldo huomioiden, mutta myös Bayernin ”yllätys” potentiaali huomioiden saadaan molempien joukkueiden voitto lapulle, kunhan molemmat iskevät vähintään yhden maalin.

Lapulle siis tänään: Stuttgart/Bayern Munchen&BTTS