Bundesliga Jalkapallo

Bundesliga: Stuttgart – Frankfurt

Vihje: Stuttgart/tasapeli & BTTS KYLLÄ Kerroin: 1.75 13.4 klo 19:30
Valioliiga

Bundesliigan lauantai kierros päätetään MHPArenalla kun sarjan kakkostilasta taisteleva Stuttgart saa vieraakseen Frankfurtin.

 

Stuttgart-Frankfurt

Bundesligassa pelataan viikonlopun aikana kierros 29. Sarjaa on jäljellä tämä kierros mukaanlukien enää kuusi kierrosta, joten panokset nousevat peleissä entisestään niillä, ketkä pelaavat vielä merkityksellisiä otteluita. Kotijoukkue Stuttgart yrittää saalistaa sarjan kakkostilaa ja he ovat tällä hetkellä sarjassa kolmantena tasapisteissä Bayernin kanssa. UCL-paikka lienee jo kiveenhakattu, sillä Dortmundiin on matkaa 7 pistettä.

Vierasjoukkue Frankfurt koittaa pitää itsellään Konferenssiliigan karsintapaikkaa elikkä sijaa kuusi. Augsburg hengittää niskaan kolmen pisteen päässä,joten myös Frankfurtilla on panosta sarjan loppuun asti.

Stuttgart pelaa sensaatiomaista kautta ja heidän kotivireensä on myös häkellyttävää luettavaa.14 ottelua 33 pistettä maalierolla 40:14, ja edellinen tappio lokakuun lopulla joka on myös ainoa tappio koko kaudella kotona. MHPArena on siis ollut melkoinen linnake tällä kaudella.

Frankfurt puolestaan on sarjan ylempää keskikastia vieraspeliensä suhteen. 14 ottelua, 17 pistettä maalierolla 20:23. Vieras vire on suht heikko, sillä he ovat keränneet edellisestä viidestä vierasottelustaan ainoastaan viisi pistettä ja vain yhden voiton. Maaleja Frankfurtin otteluissa on tuttuun tapaan nähty melko reippaasti.

Stuttgart lähtee isona ennakkosuosikkina illan otteluun, mutta Frankfurt on myös yllätysvalmis porukka. Kuntopuntarista Stuttgart löytyy sijalta 3 kerättyään 13 pistettä edellisestä viidestä ottelustaan maalierolla 12:5. Vieraat ovat kuntopuntarin sijalla kuusi, viidestä edellisestä pistepussiin on kertynyt 8 pistettä maalierolla 7:6.

Joukkueiden keskenäiset ottelut ovat olleet maalirikkaita ja uskomme trendin jatkuvan myös tänään. Edellisen kerran vuonna 2019 on toinen joukkueista jäänyt maaleitta, joten BTTS on toteutunut siitä lähtien joka kerta(8 kertaa).Stuttgartin kotipeleissä BTTS on toteutunut 64%:Sti ja sama prosenttiluku on myös Frankfurtin vieraspeleissä.

Koska Stuttgart on suuri suosikki otteluun jää pelkkä kotivoiton kerroin melko pieneksi. Tilastojen valossa tänään molemmat joukkueet tekevät maalin, ja siihen myös me uskomme.

Lapulle lähtee tänään seuraava vihje: Stuttgart/tasapeli & BTTS KYLLÄ jolla saadaan lapulle 1.75 kerroin, joka on mielestäni aivan liian suuri siihen nähden, että saadaan kotivoitto / tasapeli lapulle molempien tehdessä maalin.