Bundesliga

Bundesliiga: Bochum – Borussia Mönchengladbach

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1.76 18.3. klo 21:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
KuPS

Bundesliigaperjantaissa nähdään tällä viikolla yksi ottelu, jossa toisensa kohtaavat Bochum ja Mönchengladbach. Otteluun löytyy pelattavaa maalimäärien kautta.

Bochum – Mönchengladbach

Perjantai tarkoittaa vain yhtä asiaa – illalla pelataan Saksan parasta jalkapalloa. Bundesliigaperjantai starttailee mukavasti viikonlopun, tänään nähdään kamppailu Bochumin ja Borussia Mönchengladbachin välillä.

Vierasjoukkue Mönchengladbach lähtee otteluun pienoisena ennakkosuosikkina, vaikka Bochum onkin pelannut mainiosti. Viime aikoina Bochumilla on ollut kuitenkin haastavampaa. Illan otteluun se joutuu lähtemään vajanaisella kokoonpanolla, kun useampi tärkeä nimi on loukkaantumisen tai sairastelun vuoksi sivussa kokoonpanosta.

Jos Bochumilla on viime aikoina ollut vaikeaa, niin ei myöskään illan vierasjoukkue ole rallatellut nurmella. Vaikka edelliseen viiteen matsiin mahtuukin kaksi voittoa ja yksi tasapeli, on viiden ottelun sarjassa myös 6-0 -kyykkäys Dortmundia vastaan.

Bochumin otteluissa on nähty keskimäärin toiseksi vähiten maaleja koko Bundesliigassa. Sen matseissa on nähty keskimäärin 2,5 maalia ottelua kohden. Mönchengladbachin otteluissa sen sijaan on maaleilla juhlittu enemmän. Mönchengladbachin matseissa on tullut keskimäärin 3,3 maalia/ottelu, joka on kuudenneksi eniten koko sarjassa. Bayern München, Dortmund sekä Bayer Leverkusen ovat tässä tilastossa omissa luvuissaan, jokaisen näiden joukkueen otteluissa maaleja on nähty 4,0/ottelu.

Joukkueiden ensimmäinen keskinäinen ottelu tällä kaudella Mönchengladbachissa päättyi lukemiin 2-1. Uskon, että tänäänkin matsissa tullaan näkemään vähintään kolme maalia, todennäköisesti jopa enemmän. Tulosvetoon heitetään lukemiksi 1,2-2,3,4.

Ottelu Bochum – Borussia Mönchengladbach alkaa kello 21:30 ja ottelun näyttää Viaplay.