Bundesliga

Bundesliiga: Dortmund – Hoffenheim

Vihje: Hoffenheim +1,0 maalia Kerroin: 1.87 2.9. klo 21:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

On perjantai ja se tarkoittaa sitä, että Bundesliigassa pelataan yksi ottelu. Hyvin kautensa aloittanut Hoffenheim on kovan haasteen edessä, kun Borussia Dortmund isännöi sitä perjantai-illassa.

Dortmund – Hoffenheim

On kiistatta fakta, että Dortmund lähtee perjantai-illan otteluun ennakkosuosikkina. Se ei kuitenkaan missään nimessä ole niin suuri ennakkosuosikki, kuin äkkiseltään voisi luulla.

Ottelun tasaisuutta olisi helppoa perustella sillä, että Erling Haaland ei ole enää ratkomassa otteluita Dortmundille. Haalandin menetys toki on kova menetys, kovin mahdollinen, mutta kunniaa on annettava myös illan vierasjoukkueelle.

Hoffenheim on avannut kautensa hyvin. Neljästä ottelusta mukaan on tarttunut yhdeksän pistettä kolmen voiton myötä. Ensimmäisessä ottelussa se hävisi Borussia Mönchengladbachille, mutta tuon ottelun jälkeen sen kausi on ollut yhtä riemuvoittoa. Dortmundin osalta kauden alku on ollut pienoinen pettymys, vaikka pistesaldo onkin sama kuin Hoffenheimilla. 2-0 -johtoaseman menetys Werder Bremeniä vastaan oli suuri pettymys. Dortmund johti kyseistä ottelua vielä minuutti ennen täyttä aikaa, mutta Bremen iski kolme osumaa ja nappasi voiton.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Suurin kysymysmerkki Dortmundin pelissä löytyy puolustuspäästä. Nico Schlotterbeck on laadukas puolustaja, jolla on edessä valoisa tulevaisuus. Topparina hänestä ei kuitenkaan vielä puolustuksen liideriksi ole. Mats Hummels kantaa (liian?) suurta vastuuta nuoren Schlotterbeckin vierellä. Myös laitapuolustajien osalta tilanne on hieman huolestuttava. Haalandia ei ole toki myöskään hyökkäyksessä saatu korvattua, joka tarkoittaa sitä, että nyt ei ole ihmepoikaa pelastamassa alakerran hölmöilyjä.

Lapulle perjantai-illan otteluun lyödään sisään Hoffenheim +1,0 maalia. Hoffenheim saattaa hyvinkin hakea jopa voiton tänään Dortmundista.

Ottelu Dortmund – Hoffenheim alkaa kello 21:30 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa Viaplay -palvelusta.