Bundesliga

Bundesliiga: Hoffenheim-Stuttgart

Vihje: Stuttgart/tasapeli & yli 2.5 maalia Kerroin: 1.81 16.3 klo 19:30
Valioliiga

Sarjan sensaatio joukkue Stuttgart vierailee tänään Hoffenheimin vieraana ja pyrkii keräämään lisää pisteitä varmistaakseen  UCL-paikan itselleen mahtavan kauden palkinnoksi.

 

Hoffenheim-Stuttgart

Bundesliigassa pelataan tämän viikonlopun aikana sarjan 26:s pelikierros. Sarjaa on jäljellä joukkueesta riippuen 8 tai yhdeksän ottelua ja kaikki pisteet ovat tarpeen. Hoffenheim yrittää pyristellä vielä mukaan taistelemaan viimeisestä europaikasta johon matkaa on seitsemän pistettä. Stuttgart puolestaan koittaa varmistaa UCL-paikkansa, sillä se on sarjassa tällä hetkellä sensaatiomaisesti kolmantena. Stuttgart on ainoastaan neljän pisteen päässä Bayern Munchen:sta,joka majailee sijalla kaksi.

Bundesliiga on ollut melko runsasmaalinen sarja tälläkin kaudella. Varsinkin tämän ottelun joukkueet ovat kunnostautuneet maalinteossa mukavalla tavalla tällä kaudella, mutta myös oma verkko on pöllynyt varsinkin kotijoukkueen toimesta todella paljon. Vaikka Hoffenheim on sarjan sijalla 7, on se päästänyt neljänneksi eniten maaleja tämän kauden otteluissa. 25 ottelua 47(!) päästettyä maalia.Verrokkina päivän vierasjoukkue Stuttgart on päästänyt 31 maalia samoissa ottelu määrissä.

Hoffenheim on ollut kotipeleissään todella vaisu tällä kaudella. Kahdentoista pelatun ottelun jälkeen kasassa on ainoastaan kolmetoista pistettä maalierolla 19:21. Stuttgart puolestaan on sarjan neljänneksi paras vierasjoukkue kerättyään samassa pelimäärässä 21 pistettä vierasotteluissaan maalierolla 20:20.

Kuntopuntaria hallitsee Bayern Leverkusen, mutta Stuttgart tulee heti toisena perässä keräten edellisestä viidestä pelistään 13 pistettä maalierolla 11:5, joten vieraiden vire on jatkunut erinomaisena. Hoffenheim:n vire on keskivertoa, edellisestä viidestä kasasssa on 7 pistettä maalierolla 7:8.

Hoffenheim:n kotiotteluissa BTTS on toteutunut 92% peleistä ja vastaavasti Stuttgartin vierasotteluissa vastaava BTTS prosentti on 58%. Hoffenheim:n kotipeleissä maalikeskiarvo huitelee 3.33/maalia per ottelu, ja Stuttgart:n vieraspeleissä vastaava lukema on tismalleen sama 3.33. Odotettavissa on siis maaleja tänäänkin, kun tarkastaa vielä joukkueiden edelliset keskinäiset ottelut, sillä edellisestä viidestä keskinäisestä kohtaamisesta ainoastaan kerran on jääty alle 2.5 maalin.

Stuttgart:n suoran voiton pelaaminen voi olla liian suuri riski tänään, joten meidän vihjeemme suuntaa tuplamahdollisuus betsiin.

Vihjeemme tähän otteluun on tasapeli/Stuttgart + yli 2.5 maalia ottelussa kertoimella 1.81.