Bundesliga Jalkapallo

Bundesliiga: Werder Bremen – Stuttgart

Vihje: Stuttgart&yli 1.5maalia Kerroin: 1.86 21.04 klo 16:30
Valioliiga

Saksassa potkitaan kierros 30 pakettiin tänään sunnuntaina. Keskikastin Werder Bremen saa vieraakseen huippuvireisen Stuttgart:n Weserstadionille.

 

Werder Bremen-Stuttgart

Saksan pääsarjaa on viisi kierrosta jäljellä ja pisteiden kerääminen osalla joukkueilla jatkuu elintärkeänä. Kotijoukkue Bremen on viisi pistettä karsintaviivan yläpuolella,joten lisäpisteet olisivat tarpeen,jotta sarjapaikan puolesta ei tarvitse pelätä. Vierasjoukkue puolestaan haluaa varmistaa UCL-paikkansa kohtalon, Dortmund on seitsemän pisteen päässä, joten suht turvallisen piste-eron turvin sensaatiojoukkue Stuttgart pääsee viimeisiin otteluihin lähtemään. Haaveena olisi varmasti kuitenkin suuren ja mahtavan Bayern Munchenin kaataminen,joka on eilisen voiton jälkeen kolmen pisteen päässä.

Werder Bremen on ollut kotipeleissään todella heikko tällä kaudella. 14 ottelua, 18 pistettä maalierolla 21:22, on karmivaa luettavaa ja ei ihme, että joukkue on suht lähellä karsintapaikkoja. Maaleja Bremenin kotipeleissä on nähty keskimäärin 3.07 maalia/ottelu, joten maaleja on tänäänkin odotettavissa kun kovavireinen Stuttgart  saapuu vieraaksi Serhou Guirassy:n johdolla.

Kuten jo aikaisemmissa vihjeissä on puhuttu, Stuttgart pelaa aivan sensaatiomaista kautta materiaaliin nähden. Edellä mainittu Serhou Guirassy on painanut pallon verkkoon 25 kertaa tällä kaudella Bundesliigasssa ja on maalipörssissä heti toisena Harry Kanen jälkeen.Myös Deniz Undav on ollut jäätävässä vireessä tehden 16 maalia ja 8 maalisyöttöä tähän sesonkiin.

Stuttgart on vierastilastoissa sijalla 4. 14 ottelua, 27 pistettä maalierolla 24:20. Alla viiden vierasottelun voittoputki, joten vireenkin puolesta Stuttgart on liekeissä. Stuttgartin vieraspeleissä on nähty keskimäärin 3.14 maalia/ottelu.

Kuntopuntarissa Werder Bremen löytyy viimeiseltä sijalta. Viidestä ottelusta kasassa on vain yksi piste. Vierasjoukkue puolestaan on sijalla 3, 13 pistettä edellisestä viidestä ottelusta.

Stuttgart lähtee suurena ennakkosuosikkina otteluun ja myös me lähdemme vierasjoukkueen kelkkaan. Pelkkä vieraskerroin jää valitettavan pieneksi (1.66) joten lisäämme maalimäärän vihjeeseen. Stuttgart:n vieraspeleissä yli 1.5 maalia on nähty 93%:sti, joten maaleja on odotettavissa tänäänkin.

Lapulle lähtee tänään Stuttgart&yli 1.5 maalia ottelussa kertoimella 1.86