Valioliiga

Valioliiga: Burnley – Crystal Palace

Vihje: Crystal palace DNB Kerroin: 1,87 Alkaa: 23.11. klo 19:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Maanantai-illan Burnley – Crystal Palace kuulostaa vähämaaliselta nahjaukselta, josta ei jälkipolville jää juuri mitään kerrottavaa.

Kun tarkastelee tilastoja, niin yllä mainittu skenaario saattaa olla hyvinkin mahdollinen. Kotijoukkueena tänään esiintyvä Burnley ei ole nimittäin onnistunut maalinteossa kertaakaan neljään viimeiseen otteluun.

Crystal Palace puolestaan on suorittanut ihan mukavasti, sillä kolmeen viimeisimpään matsiin löytyy niin 2-1-vierasvoitto Fulhamista kuin 4-1-kotivoitto Leedsistä.

Kuten illan toisessakin valioliigaottelussa Wolves – Southampton, valintamme tähänkin matsiin on DNB-kohde. Tällä kertaa tuon valinnan saa Burnleyn surkeasta vireestä johtuen vierasjoukkue Crystal Palace.

Eipä huonolta kuulosta suora vierasvoiton vaihtoehtokaan, johon saa lähes yli 2,8:n kerrointa.

Underien kertoimet ovat niin alhaisella tasolla, että jätetään ne tällä kertaa täysin omaan arvoonsa.