La Liga

La Liga: Celta Vigo – Cadiz

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 1.76 Alkaa: 14.12. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Valioliiga

La Ligan ainoassa ottelussa maanantaina yhteen ottavat Celta Vigo ja Cadiz. Otteluun löytyy myös yksi pelattava kohde.

Underia lapulle otteluun Celta Vigo – Cadiz

Celta Vigo ja Cadiz ottavat yhteen maanantain ainoassa La Liga -ottelussa. Sarjanousija Cadiz on yllättänyt kaikki ennakkoluulottomalla pelillään ja joukkue löytyykin sijalta kuusi. Celta Vigo taas on alisuorittanut ja löytyy vasta sijalta 17.

Vastakkain illan ottelussa on kaksi melko vähämaalista joukkuetta. Celta Vigon otteluissa on nähty keskimäärin 2,8 maalia/ottelu, mutta keskiarvoa nostaa pari runsasmaalisempaa ottelua. Kahdentoista ottelun aikana Celtan peleissä alle 2,5 maaliin on jääty seitsemän kertaa ja yli tuon rajan on menty viidesti.

Cadizin otteluissa tällä kaudella on nähty keskimäärin 2,0 maalia/ottelu. Kahdentoista ottelun otannalla sen peleissä on nähty yli 2,5 maalia vain kolmesti, kun taas under 2,5 maalia on merkattu vihreällä yhdeksän kertaa.

Kotijoukkue Celta kärsii illan ottelussa useista poissaoloista. Odotettavissa on vähämaalinen puolustustaistelu, eikä kumpikaan tänään osu kahta kertaa enempää. Jos tulosvetoa otteluun lähtee lyömään, niin todennäköisimmät luvut kummallekin joukkueelle ovat 0 ja 1.

Pinnacle tarjoaa otteluun kertoimen 1.76 kohteelle alle 2,5 maalia ja tämä kelpaa mainiosti peleihin.

Myös tuplauksessa on tarjolla kohde tähän otteluun.