Valioliiga

Valioliiga: Chelsea – Everton

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 1,81 Alkaa: 8.3. klo 20:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Chelsea ja Everton kohtaavat maanantai-illan mielenkiintoisessa valioliigaottelussa. Ilmassa leijuu vahvasti vähämaalisen matsin tuoksu.

Chelsea viilettää tällä hetkellä kaikki kilpailut huomioiden 11 ottelun tappiottomassa putkessa, ja hyvä vire onkin nostanut joukkueen nelospaikalle Valioliigan sarjataulukossa. Viimeisimpänä joukkue kävi hakemassa 1-0-voiton Liverpoolista.

Vitospaikalla oleva Everton on niin ikään ollut alkuvuodesta kelpo iskussa, ja tällä hetkellä joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa. Näissä voitto-otteluissakin on nähty kuitenkin todella vähän maaleja – eikä kertaakaan ole päästy yli 2,5:n osuman.

Chelsealla puolestaan on tähän iltaan tultaessa allaan jo 6 alle 2,5:n maalin ottelua, ja viimeisimpään 10 matsiin noita pelejä mahtuu peräti 9.

Valintamme onkin siis alle 2,5 maalia, joka tarjoaa ennakkoasetelmiin nähden varsin erinomaisen kertoimen.