NHL

NHL: Chicago Blackhawks – Carolina Hurricanes

Vihje: Carolina Kerroin: 1,98 Alkaa: 4.11. klo 02:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL tarjoilee keskiviikon ja torstain väliselle yölle mielenkiintoisen matsin, jossa Chicago Blackhawks isännöi Carolina Hurricanesia.

Chicago Blackhawks – Carolina Hurricanes

10 ottelua siihen meni, mutta maanantaina kriisijoukkue Blackhawks onnistui vihdoin nappaamaan kauden ensimmäisen voittonsa, kun se kaatoi Ottawa Senatorsin lukemin 5-1.

Vieraaksi tänään saapuvan Carolina Hurricanesin kausi onkin ollut sitten täysin päinvastainen, sillä joukkue on voittanut kaikki kahdeksan pelaamaansa ottelua suoraan varsinaisella peliajalla.

Tuskinpa Chicagossa mitään ”heureka”-ilmiötä on käynyt ja pelilliset asiat olisivat loksahtaneet tuosta vaan paikoilleen. Carolina on niin kovassa lennossa, että mitä todennäköisimmin kotiyleisöllä on edessään jälleen yksi pettymysten ilta.

Hurricanesin voitosta tarjotaan sen verran mehevää kerrointa, ettei sitä lähdetä ohittamaan. Jopa ML-voitto kelpuutetaan kertoimensa puolesta lapulle.