CHL: Jukurit – Sparta Praha

Vihje: Sparta Praha voittaa Kerroin: 2.65 4.10. klo 19:00
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Tiistaina ei poikkeuksellisesti nähdä Liiga-matseja, kun Champions Hockey Leaguessa jatketaan viidennelle kierrokselle. Tarjolla on peräti kymmenen matsia, ja suomalaisittain askissa nähdään kaksi Liiga-jengiä: Ilves kohtaa kotonaan norjalaisen Stavengerin, ja Jukurit isännöi tshekkiläistä Sparta Prahaa.

Jukurit – Sparta Praha

Allekirjoittaneen silmään suomalaisittain mielenkiintoisin kohtaaminen pelataan Mikkelissä, jossa Olli Jokisen Jukurit yrittää raivata tietään pudotuspeleihin. Voitolla Jukurit varmistaa paikan pudotuspeleissä – tappion myötä sen sijaan jatkopaikka ratkotaan Tshekissä, joten paljon on pelissä.

Jukureilla on takanaan kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Molemmat voitot syntyivät tanskalaista Aalborgia vastaan, ja tappiot puolestaan ruotsalaista Luleåta vastaan. Kasassa on täten kuusi pistettä. Sparta Prahan taival on sen sijaan ollut yllättävän suuri pettymys, nimittäin jengi on kairannut vasta ainoastaan yhden voiton, ja tämäkin syntyi lohkon heittopussia Aalborgia vastaan.

Mikkeliläisten startti Liigassa ei ole ollut erityisen mairitteleva. Se on onnistunut voittamaan vasta neljästi yhdeksästä ottelusta, ja joukkue on ollut pitkälti Juha-Matti Aaltosen ja Pekka Jormakan varassa: kyseiset konkarit ovat tehtailleet lähes puolet joukkueen maaleista! Sparta Prahan alkukausi on ollut asteen verran vahvempi omassa liigassaan, mutta näitä on luonnollisesti mahdotonta suhteuttaa.

Tarkastellessa kertoimia aiemmista tämän kauden CHL-peleistä, voidaan päätellä että Sparta Praha lähti kaikkiin matseihin suurempana suosikkina kuin Jukurit – toisin sanoen joukkue on alisuoriutunut tähän asti sarjassa. Sparta Praha on paperilla asteen verran vahvempi jengi, ja tässä kohtaa Coolbetin tarjoama kerroin (2.65) vieraiden voitosta kiinnostaa. Tasaista kamppailua on joka tapauksessa luvassa, sillä voittaja etenee pudotuspeleihin.