CHL Jääkiekko

CHL: Salzburg – Tappara

Vihje: Yli 5,5 maalia Kerroin: 1.97 5.10. klo 19:00
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

CHL:ssä pelataan tänään keskiviikkona viiden ottelun kierros, ja kaukaloissa nähdään kaksi Liiga-jengiä: Tappara ja TPS. Pelivihjeessä hypätään Saksaan, jossa Salzburgin vieraaksi saapuu Tappara.

Salzburg – Tappara

Kyseessä on erikoinen kohtaaminen, sillä molemmat joukkueet ovat jo taistelleet tiensä pudotuspeleihin. Kumpikin jengi voitti kertaalleen Rapperswilin ja Slovan Bratislavan, joten jatkopaikka on taputeltu. Tästä huolimatta jengit kohtaavat toisensa vielä kahdesti.

Munchen on tälläkin kaudella dominoinut DEL-liigassa – jengi istuu sarjan piikkipaikalla. Etenkin hyökkäyspelaaminen on ollut tehokasta, nimittäin jengi on takonut koko sarjassa eniten maaleja. Joukkueen peleissä ollaankin nähty runsaasti maaleja, keskimäärin kuusi per ottelu.

Tapparan tekeminen Liigassa on ollut ailahtelevaa. Etenkin maalinteko on takkuillut viime matseissa, vaikka materiaali on ehdottomasti Liigan kärkeä. Maalivahdit Christian Heljanko ja Vilho Heikkinen ovat molemmat pelanneet erinomaisesti, mutta tehottomuus on toiminut jengin akilleen kantapäänä.

Koska kyseessä on käytännössä merkityksetön kohtaaminen, niin mitä vaan voi tapahtua. Tapparalta odotetaan kuitenkin tasonnostoa etenkin maalinteon osalta, ja nyt sitä on hyvä parantaa paineettomasti. Ilmassa on maali-iloittelun tuntua, ja lapulle lähdetäänkin hakemaan overia. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa yli 5,5 maalin -vedosta kertoimen 1.97, mikä napataan vetolapulle.