CHL Jääkiekko

CHL: Tappara – Salzburg

Vihje: Tappara voittaa Kerroin: 1.88 11.10. klo 19:00
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Tänään CHL:n puolella jatketaan kuudennelle kierrokselle. Jatkoonmenijät ovat pitkälti jo selvillä, ja tässä kohtaa monet pelaavat lähinnä harjoituksen nimissä. Tällainen kamppailu nähdään myös C-lohkossa, missä jatkoon etenijät Tappara ja Salzburg kohtaavat tänään.

Tappara – Salzburg

Jengit ovat omassa lohkossaan tasapisteissä, ja jatkoonmeno on kummankin osalta varmaa. Joukkueet kohtasivat vastikään Saksassa, Tapparan voittaessa rankkareilla 3-4. Kirvesrinnat lähtevät illan matsiin ennakkosuosikin asemassa kertoimien mukaan – ja tästä ollaan samoilla linjoilla.

Jussi Tapolan suojattien alkukausi on ollut Liigassa tahmea, vaikka paperilla joukkue lienee sarjan vakuuttavin. Viime viikolla allekirjoittanut nappasi Tapparan ja Salzburgin välisen taiston suurennuslasin alle, ja tänään mennään pitkälti samojen ajatusten kanssa. Kuitenkin, Tapparalla on tässä kohtaa näytön paikka kotiyleisön edessä, sen verran ”porkkanapöksyt” ovat tarjoilleet epäonnistumisia tähän asti. Tappara ei täten takuulla löysäile Nokia Areenalla. Vetolapulle lähdetäänkin hakemaan isäntien suoraa voittoa, mistä Coolbet tarjoaa kerrointa 1.88.