NHL

NHL: Colorado – Los Angeles

Vihje: Colorado -1,5 Kerroin: 1,77 Alkaa: 17.4. klo 04:00
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Colorado Avalanche on ollut tällä kaudella täysin hurjassa vireessä, ja perjantaina tätä menestysjunaa koittaa sohia raiteiltaan Los Angeles Kings.

Coloradolla on takanaan neljän ottelun voittoputki, kun taas Kings on hävinnyt viimeisestä neljästä ottelustaan kolme. Viimeisimpänä se pelasi kotonaan tuplaottelut Vegas Golden Knightsia vastaan ja noista matseista tuloksena oli 2-4- ja 2-6-tappiot.

Colorado ja Los Angeles kohtasivat viimeksi maaliskuun puolivälin tuplaotteluissa, ja ne molemmat vei nimiinsä Colorado – ensimmäisen lukemin 2-0 ja toisen numeroin 4-1.

Kaikki ennusmerkit viittaavat siihen suuntaan, ettei perjantain ottelusta jää vierasjoukkueelle niin sanotusti ”jälkipolville paljoa kerrottavaa”. Siksi lapulle isketäänkin Coloradon vähintään kahden maalin voitto.

Myös Coloradon yli 3,5 maalia houkuttelee lähes 1,90:n kertoimellaan.