NHL

NHL: Columbus Blue Jackets – Dallas Stars

Vihje: Patrik Laine tekee maalin Kerroin: 2.65 Alkaa: 3.2. klo 02:00
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

NHL:ssä pelataan ensi yönä jälleen laaja kattaus otteluita. Suomalaisittain mielenkiintoa on Columbuksessa ottelussa, jossa Columbus Blue Jackets ja Dallas Stars kohtaavat toisensa. Ottelussa Patrik Laine tekee debyyttinsä Blue Jacketsin paidassa.

Patrik Laine ollut pitelemätön Dallas Starsia vastaan – jatkuuko sama ensi yönä?

Ensi yönä se tapahtuu. Patrik Laine tekee CBJ-debyyttinsä. Laineelle on tarjolla mieluisa vastustaja, kun vastassa on Dallas Stars.

Patrik Laine on ollut täysin pitelemätön NHL-urallaan Starsia vastaan. Laine on osunut Starsin verkkoon peräti 18 kertaa, pelattuja otteluita kyseistä joukkuetta vastaan on 17. Eli Laine on tehnyt maalin Starsia vastaan keskimäärin jokaisessa pelaamassaan ottelussa.

Laine aloittaa ottelun mitä luultavammin ykkösketjussa jota johtaa Alexandre Texier. Toisella laidalla viilettää Cam Atkinson.

Vastuuta on varmasti luvassa tulevana yönä myös ylivoimalla. Näyttöhaluja tamperelaiselta varmasti löytyy. Laineen maalille on tarjolla oikein maukkaita kertoimia ja niihin on tartuttava kiinni.

Lyödään siis otteluun Columbus Blue Jackets – Dallas Stars Patrik Laine maalintekijäksi kertoimella 2.65 Coolbetiltä.