NHL

NHL: Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning

Vihje: Tampa Bay Kerroin: 2.03 Alkaa: 23.1. klo 21:00
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

NHL:ssä on tarjolla lauantai-iltana Prime Time -kiekkoa, kun Columbus Blue Jackets ja Tampa Bay Lightning iskevät yhteen.

Onko Tampa jälleen mahdoton lyötäväksi?

Joukkueet kohtasivat edellisessä ottelussa ja tuolloin Tampa Bay nappasi 3-2-voiton jatkoajan jälkeen. Columbukselle tappio oli jälleen yksi lisäys alkukauden katkeraan listaan. Viime ottelu oli Columbukselle myös toisella tapaa todellinen pohjanoteeraus, sillä joukkueen ykkössentteri Pierre-Luc Dubois jouduttiin penkittämään, kun tähteä ei kiinnostanut pelaaminen. Nyt Dubois on siirtohuhujen kohteena, sillä onhan mies jo aikaisemmin kertonut halunsa siirtyä muualle.

Tampa on vain liian kova pala, mikäli vastustaja antaa vähänkin siimaa. Nyt tuota etumatkaa on sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Vierasvoittoa lapulle.