Jalkapallo

Coppa Italia: AC Milan – Inter Milan

Vihje: AC Milan Kerroin: 3.60 3.60
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Coppa Italiassa pelataan tänään välieräottelu. Luvassa on Milanon paikallinen, eli AC Milan ja Inter Milan ottavat toisistaan mittaa San Sirolla.

AC Milan – Inter Milan

Tiistai-iltaan jalkapalloherkkua on luvassa Italiassa, jossa edessä on Milanon paikallinen. Coppa Italian välierän ensimmäisessä osassa iskun paikka on nimellisellä kotijoukkueella.

Interillä on menossa vaikeampi vaihe. Se on joutunut Serie A:ssa luopumaan kärkipaikastaan ja Mestarien liigassa on iso vuori kiivettävänä, kun pudotuspelien ensimmäisessä osaottelussa Liverpoolia vastaan englantilaisseura oli vahvempi lukemin 2-0.

On sanomattakin selvää, että Interin osalta Coppa Italia on prioriteeteissä kolmantena Serie A:n ja Mestarien liigan jälkeen. Interillä on päällänsä pienoinen otteluruuhka, joten on mahdollista, että se ei pääse lähtemään illan otteluun ihan ykköset päällä.

Lapulle Coppa Italian avausosaan lähteekin AC Milanin voittoa. Tarjolla on erittäin herkullisia kertoimia, onhan Milanon punamustat asetettu kertoimissa altavastaajaksi. Joukkueiden edellinen kohtaaminen on alle kuukauden takaa, jolloin AC Milan onnistui kaatamaan Serie A -ottelussa Interin lukemin 2-1. AC Milanin suorasta voitosta saatavat yli 3.50 -tason olevat kertoimet ovat ylikertoimia, jotka luonnollisesti kelpaavat meille peleille.

Tulosvetoon illan otteluun laitetaan lukemat 1,2-0,1. Avausosa tulee varmasti olemaan rauhallinen ja etenkin vierasjoukkueeksi merkattu Inter olisi varmasti erityisen tyytyväinen, mikäli lukemat pysyisivät tämän illan ottelussa kurissa ja ratkaisu venyisi toiseen osaotteluun.

AC Milan – Inter Milan alkaa kello 22:00 Suomen aikaa.