Jalkapallo

Copa Del Rey: Cornella – Barcelona

Vihje: Barcelona -1,5 maalia Kerroin: 1.65 Alkaa: 21.1. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Valioliiga

Copa Del Reyssä pelataan tänään kaksi ottelua. Illan jälkimmäisessä ottelussa Cornella ja Barcelona kohtaavat toisensa.

Vierasjoukkue menee materiaalietunsa vuoksi jatkoon

Copa Del Rey on tarjonnut tällä kaudella melkoisia yllätyksiä. Eilen Alcoyano voitti Real Madridin ja tähän vaiheeseen edennyt Cornella pudotti edellisellä kierroksella Atletico Madridin.

Tänään Cornella ja Barcelona ottavat toisistaan mittaa. Lähtökohdat on selvillä, Barcelonan pitäisi pystyä voittamaan Cornella ja useamman maalin turvin. Mutta kuten Copa Del Rey on tällä kaudella näyttänyt, mikään ei ole varmaa.

Asetelmat otteluun ovat mielenkiintoiset. Cornella ei ole Segunda B:ssä pystynyt kolmeen edelliseen otteluun voittamaan yhtään ottelua. Se on hävinnyt mm. Barcelonan B -joukkueelle, jonka jälkeen heti seuraavassa ottelussa kaatuikin Copa Del Reyssä vaatimattomasti La Ligan sarjakärki Atletico Madrid.

Tänään löytyy kuitenkin luottoa La Ligan jättiläiseen Barcelonaan. Barcelona on La Ligan kolmesta suurimmasta seurasta ainoa, joka on ylipäätään Espanjan Cupissa enää mukana. Pinnacle tarjoaa Barcelonan vähintään kahden maalin voitolle kerrointa 1.65, joka kelpaa peleihin.