Valioliiga

Valioliiga: Crystal Palace – Leicester

Vihje: Leicester Kerroin: 2,05 Alkaa: 28.12. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Virtual Digital Services Limited on MGA:n lisensoima MGA/CRP/543/2018
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Valioliiga jatkuu maanantaina kolmen ottelun voimin. Meidän poimintamme tulee ottelusta Crystal Palace – Leicester, joka käynnistyy jo kello 17:00.

Kotijoukkueen peli on ollut kiltisti sanottuna ”hakusessa”, sillä Boxing Dayn matsissa se kävi häviämässä Aston Villalle lukemin 3-0, ja kuten varmasti moni muistaakin, tätä oli edeltänyt tyly 0-7-kotitappio Liverpoolille.

Kahden viimeisen matsin maalieron ollessa 0-10, lohtua tuskin tuo se fakta, että tänään vieraaksi saapuu Valioliigan kärkijengeihin kuuluva Leicester.

Leicesterin Boxing Day sujui 2-2-tasapelin merkeissä, mikä ei Manchester Unitedia vastaan ole lainkaan hassumpi lopputulema.

Maanantain otteluun on vain yksi ennakkosuosikki, ja se on luonnollisestikin Leicester. Napataan lapulle siis vierasvoitto, jolle mielenkiintoinen uudempi tuttavuus 888sport tarjoaa yli kahden kerrointa.