KHL

KHL: CSKA Moskova – Salavat Ufa

Vihje: Yli 4,5 maalia Kerroin: 1,94 Alkaa: 21.10. klo 19:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

KHL:ssä päästään torstai-illan iloksi nautiskelemaan suurseurojen kohtaamisesta, kun Salavat Ufa on matkannut Moskovaan CSKA:n vieraaksi.

CSKA Moskova – Salavat Ufa

Monesti jo tässä kohtaa kautta päästään sanomaan, että ”CSKA on ollut oma itsensä ja edennyt muutamia tilastotappioita lukuun ottamatta voitosta voittoon”. Nyt homma ei kuitenkaan ole luistanut aivan yhtä lennokkaasti.

Läntisen konferenssin vitospaikka on toki mukava suoritus, mutta ei tarvitse olla kovinkaan suuri asiantuntija veikatakseen, ettei tähän olla joukkueen johtoportaassa tyytyväisiä.

Moskovan paikalliskamppailu päättyi maanantaina Spartakin voittoon jatkoajan jälkeen lukemin 4-3, ja mahtuupa kolmeen viimeisimpään matsiin myös 1-5-kotitappio Amur Habarovskille.

Salavat Ufalla on puolestaan taustallaan komeat vierasvoitot niin Magnitogorskista (2-5) kuin Traktor Tsheljabinskistakin (1-6).

Torstai-illan matsiin poimitaan lapulle overia! Yli 4,5 maalia kelpaa jo varsin mainiosti peleille.