NHL

NHL: Dallas Stars – Colorado Avalanche

Vihje: Colorado ML Kerroin: 1,81 Alkaa: 26.11. klo 02:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Dallas Stars ja Colorado Avalanche kohtaavat perjantain NHL-kierroksella. Molemmat joukkuet porhaltavat hyvässä vireessä.

Dallas Stars – Colorado Avalanche

Colorado aloitti kauden vaisusti, mutta nyt se on löytänyt lumivyörymäisen vireen, jollaista suurimmalta mestarisuosikilta sopiikin odottaa. Takana on kuuden ottelun varsinaisen peliajan voittojen putki, ja kaikissa noissa matseissa vastustajan verkko on heilunut vähintään neljä kertaa. Viidessä ottelussa jopa viisi kertaa tai enemmän.

Stars on niin ikään ollut kelvollisen oloisessa vireessä, mutta se ei poista sitä faktaa, että ennakkosuosikki tähän huippukohtaamiseen on vierasjoukkue Avalanche.

Coloradon ML-voitosta tarjotaan jo sen verran maukasta kerrointa, että olisi se joukkueen momentumin huomioon ottaen vaikeaa jättää pelaamatta. Yllä mainitut maalimäärät antavat toki osviittaa siitä, että myös runsasmaalinen iltapuhde saattaa olla edessä – osaahan Dallaskin maalinteon jalon taidon.

Toinen – hieman isomman kertoimen ja maltillisemman panoksen – poiminta tästä matsista on vierasjoukkueen yli 3,5 maalia.