KHL

KHL: Dinamo Minsk – SKA Pietari

Vihje: Yli 5,5 maalia Kerroin: 2,12 Alkaa: 5.1. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Virtual Digital Services Limited on MGA:n lisensoima MGA/CRP/543/2018
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

SKA Pietari pääsee ensimmäistä kertaa tositoimiin tämän vuoden puolella, kun se matkaa Valko-Venäjälle Dinamo Minskin vieraaksi.

Pietarilaisten tähtisikermä on saanut hyvän levon, sillä joukkue nähtiin viimeksi askissa 30. joulukuuta pelatussa ottelussa Jokereita vastaan, josta tuloksena oli 2-1-vierastappio.

Dinamo puolestaan ehti jo sunnuntaina pelaamaan kotiottelun Omskia vastaan, ja tuo ottelu sujuikin varsin hienosti, sillä joukkue nappasi hienon päänahan 5-4-jatkoaikavoitollaan.

Silmiinpistävää Dinamon viimeisissä otteluissa onkin ollut juuri maalimäärät, sillä omissa on kolissut pelkästään viiteen viimeisimpään otteluun peräti 22 kertaa, mutta se on onnistunut myös itse maalinteossa samalla aikajänteellä 16 kertaa.

Tämän illan vierailija taitaa kyllä maalinteon, mutta tuskinpa Dinamokaan nollille jää. Siksipä lapulle poimitaankin ottelun yli 5,5 maalia!