KHL

KHL: Dinamo Riika – Sevestral Cherepovets

Vihje: Sevestral Cherepovets Kerroin: 2.12 Alkaa: 4.12. klo 19:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

KHL:ssä pelataan tänään kaksi ottelua. Jälkimmäisessä, kello 19:30 alkavassa ottelussa, Dinamo Riika saa vieraita, kun Sevestral Cherepovets saapuu vierailulle Latviaan.

Vierasvoittoa lapulle otteluun Dinamo Riika – Sevestral Cherepovets

Kello 19:30 alkavassa, illan toisessa KHL-ottelussa, Dinamo Riika kohtaa Sevestralin. Kotijoukkue Dinamo on ollut koko kauden sarjan heikoimpia kotijoukkueita tällä kaudella.

Dinamo Riika lähtee otteluun neljän ottelun tappioputkessa, kun taas Sevestral on hävinnyt kolme edellistä otteluaan.

Kotijoukkue Dinamo on saalistanut koko kaudella vaivaiset 12 pistettä, pelattuja otteluja sillä on 30. Sevestral sen sijaan on pelannut 31 ottelua ja saanut näistä 32 pistettä.

Riian iltaan lapulle on lyötävä vierasjoukkuetta yli kahden kertoimella. Dinamo on ollut niin luokattoman huono tällä kaudella, että panoksen reilu tuplaus Dinamoa vastaan lyötynä on käytännössä kerran kerrasta hyvä diili. Nordicbet tarjoaa vierasjoukkueelle kertoimen 2.12, joka kelpaa hyvin peleihin.