KHL

KHL: Dinamo Riika – SKA Pietari

Vihje: SKA Pietari -2,5 maalia Kerroin: 2.08 Alkaa: 12.12. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

KHL:ssä pelataan tänään kaksi ottelua. Kello 17:00 alkavassa ottelussa Dinamo Riika ja SKA Pietari ottavat yhteen Latviassa.

SKA Pietari nappaa selkeän voiton, Dinamo Riika jää pisteittä kotonaan

Dinamo Riika saa vieraita Pietarista, kun SKA saapuu vierailulle Latviaan. Kotijoukkue Dinamo on ollut koko kauden todella heikko, mutta myös illan vierasjoukkue on ailahdellut.

SKA:lla on allaan kotivoitto Jekaterinburgista. Pietarilaiset laittoivat kotikaukalossaan tuulemaan ja iskivät taululle seitsemän maalia vierasjoukkueen osuessa kahdesti.

Dinamo on pelannut tällä kaudella 16 kotiottelua ja saanut näistä säälittävät yhdeksän pistettä. Se on onnistunut voittamaan kotikaukalossaan vain kaksi ottelua varsinaisella peliajalla.

Dinamo kuuluu sarjan eniten maaleja päästäneisiin joukkueisiin, kun taas SKA on tehdyissä maaleissa aivan kärkipäätä. Materiaaliero illan ottelussa on valtava ja mikäli pietarilaisia tänään pelaaminen yhtään kiinnostaa, painaa se taululle minimissään neljä maalia. Dinamo tekee maksimissaan kaksi kaappia.

Pinnacle tarjoaa kohteelle SKA Pietari -2,5 maalia kertoimen 2.08, joka kelpaa oikein hyvin peleihin.