Tennis

Wimbledon: Djokovic – Shapovalov

Vihje: Yli 31,5 peliä Kerroin: 1,79 Alkaa: 9.7. klo 17:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Wimbledon vetovihjeet tennis

Wimbledonissa on jäljellä neljä parasta, ja olisi täysin hurskastelua väittää mitään muuta kuin, että homma on kuin pedattu Novak Djokovicin mestaruudelle.

Välierässä Djoker on luonnollisestikin asetettu suureksi ennakkosuosikiksi voittokertoimen pyöriessä 1,10:n alapuolella. Kanadalaisella Denis Shapovalovilla onkin melkoinen vuori kiivettävänään, mikäli hän mielii marssia uransa ensimmäiseen Grand Slam -finaaliin.

Djokovic hävisi ensimmäisessä ottelussaan yhden erän, mutta tämän jälkeiset neljä matsia ovat sujuneet majesteettisella tavalla ja pöytäkirjaan ollaan merkitty vain 3-0-voittoja.

Mikäli Shapovalov kuitenkin onnistuu nollaamaan ajatuksensa ”minulla ei tässä hommassa ole mitään hävittävää”-moodiin, voi hän kiusata Djokovicia edes jollain tasolla.

Siksipä alas vedettyjen rajojen johdosta over-vaihtoehdot kuulostavatkin melko houkuttelevilta. On vaikea nähdä, että Shapovalov voittaisi edes yhtä erää, mutta mahdollista se kuitenkin on. Uskotaan siihen, että edes pari erää venyy sentään pidemmäksi, mikä voisi jo itsessään tuoda alhaisemmat over-vaihtoehdot kotiin.