Jalkapallo

Super cup: Dortmund – Bayern München

Vihje: Yli 3,5 maalia Kerroin: 1,84 Alkaa: 17.8. klo 21:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Saksan Supercup on jälleen kerran kahden suurseuran – Dortmundin ja Bayern Münchenin – välinen kauppa.

Tässä ottelussahan cup-voittaja (Dortmund) ottaa mittaa Bundesliigan mestarista (Bayern). Viime vuonna samainen ottelu päättyi Bayernin 3-2-voittoon. Joukkueiden Bundesliigassa nähdyt kohtaamiset olivat niin ikään todella runsasmaalisia; Bayern vei ne nimiinsä 3-2 vieraissa sekä 4-2 kotikentällä.

Viime viikonlopun Bundesliiga-avauksessa Dortmund oli hurjassa vireessä kaataen Erling Hålandin kahden maalin ja kolmen maalisyötön turvin Frankfurtin peräti 5-2. Bayernilla puolestaan oli jo treenimatseissa vaikeaa, ja sarja-avauksessa se joutuikin tyytymään 1-1-tasapeliin Mönchengladbachia vastaan.

Eiköhän tänään kuitenkin tulla jälleen näkemään maaleja – puolin ja toisin. Siksi lapulle isketäänkin koko ottelun yli 3,5 maalia. Mikäli näin suuriin maalijuhliin ei jaksa uskoa, on Dortmundin yli 1,5 maalia myös kelpo valinta.