KHL

KHL: Dynamo Moskova – SKA Pietari

Vihje: SKA Pietari Kerroin: 2.47 Alkaa: 1.2. klo 18:30
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

KHL:ssä pelataan tänään neljä ottelua. Moskovassa pelataan todellinen huippukamppailu, kun vastakkain ovat Dynamo Moskova sekä SKA Pietari.

Vierasjoukkueen voittoa lapulle

Vierasjoukkue SKA Pietari on ollut viime aikoina kovassa liidossa. Edellisestä viidestä ottelusta on tullut neljä voittoa ja pietarilaiset lähtevätkin illan kamppailuun neljän ottelun voittoputkessa.

Dynamo Moskova on myös voittoputkessa. Moskovalaisten voittoputki on pituudeltaan kolme ottelua. Sarjataulukossa nämä joukkueet ovat lähellä toisiaan – SKA Pietari on toisena kerättyään 70 pistettä, Dynamo Moskova neljäs kolme pistettä vähemmän keränneenä. Otteluita kummallakin on alla 51.

Runkosarja KHL:ssä lähestyy loppuaan ja jaossa on isoja pisteitä. SKA on ollut viime aikoina niin kovassa liidossa, ettei sille saatavaa kerrointa 2.47 pysty ohittamaan. Näin ollen lapulle lähtee siis vierasvoittoa kertoimella 2.47 Coolbetiltä.