NFL

Eagles – Giants

Vihje: New York Giants +4,5 Kerroin: 1.92 ✅ Alkaa: 23.10. klo 03:20
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFC Eastissa taistellaan heikon divisioonan kärkipaikasta Philadelphiassa, kun Eagles saa vieraakseen New York Giantsin.

Giantsin tasoitusvetoa lapulle aamuyön otteluun

Philadelphia Eagles ja New York Giants kohtaavat toisensa Lincoln Financial Fieldilla varhain perjantaiaamuna klo 03.20.

Joukkueiden välisessä kohtaamisessa on lopulta kyse todella tasaisesta ottelusta siitä syystä, että kummankin taso on ainakin tähän asti ollu aikalailla heikkoa. Ottelu on mukavan ympäripyöreä ja tällöin vetolapulle on syytä poimia 4.5 pisteen tasoitusta, jolle Coolbet tarjoaa 1.92 kerrointa

Kummankin alkukausi on siis ollut vaitonainen, joskin Eaglesin kohdalla syypäänä ovat loukkaantumiset, joita on kertynyt luvattoman suuri määrä. Giants puolestaan on pikku hiljaa saanut jutun juonesta kiinni ja alkukaudesta useita laadukkaita joukkueita kohdanneena se ei vain ole pystynyt yltämään voittoihin.

Lopulta ottelussa vahvoilla on se joukkue, joka selviytyy loppuun asti pienemmällä määrällä virheitä. Samalla divisioonan sisäisenä otteluna tässä on extra-panosta pelissä, jolloin 4.5 eteen antaa runsaasti suojaa niukemmille tappioille. Toisena valinta otteluun tehdään alle 44.5 pistettä 2.01 kertoimella, sillä pisteodottama on melko matalalla yön matsin suhteen.