Jalkapallo

Eerste Divisie: Den Haag – Telstar

Vihje: Den Haag Kerroin: 1.78 21.3. klo 21:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Tänään maanantaina ei jalkapallossa ole kohteita pääsarjojen puolelta tarjolla. Hollannin toiseksi korkein sarjataso Eerste Divisie tarjoaa kuitenkin yhden pelattavan kohteen otteluun Den Haag – Telstar.

Den Haag – Telstar

Kuudella miinuspisteellä tällä kaudella rangaistu Den Haag kohtaa tänään kotinurmellaan Telstarin. Kuuden menetetyn pisteen vuoksi Den Haag on käytännössä menettänyt mahdollisuudet suoraan sarjanousuun kohti Eredivisietä, vaikka teoreettiset mahdollisuudet ovatkin yhä olemassa. Se kuitenkin on tällä hetkellä seitsemäntenä ja taistelee pysyäkseen kahdeksan parhaan joukossa lunastaakseen paikkansa karsinnoissa kohti Hollannin pääsarjaa. Talousvaikeuksien vuoksi on kuitenkin arvoitus, mikä on illan kotijoukkueen todellinen mahdollisuus nousua hakea.

Telstar sen sijaan on jumiutunut sarjan keskivaiheille, eikä sillä ole enää mahdollisuuksia taistella paikasta auringossa. Hollannin toiseksi korkein sarjataso onkin hyvin pitkälti jakautunut kahtia.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kerran, tuolloin Telstar ei kyennyt kotinurmellaan pistämään kampoihin, vaan Den Haag kävi hakemassa vierasvoiton lukemin 2-0. Tänään ennakkosuosikki Den Haag pääsee kotiyleisönsä eteen ja uskon sen toistavan marraskuisen temppunsa ja nappaavan voiton Telstarista.

Den Haagin kotivoitolle onkin tarjolla varsin maistuvia kotikertoimia ja tähän tartutaan kiinni. 1.75 -tasolla tai sitä korkeammalla olevat kertoimet tuntuvat hyvinkin pelattavilta ja maistuvat tänne oikein hyvin. Jos joukkueet laitetaan nurmelle sata kertaa näissä samoissa olosuhteissa, niin kotijoukkue Den Haag tulee matsista ulos voittajana noin 58 kertaa. Eli rajakertoimeksi tälle kyseiselle kohteelle arvioin 1,72 ja sen yli olevat kertoimet tarjoavat etua ja löytävät tiensä vetoliuskalle tänä maanantaina.