Jääkiekko

EHT: Venäjä – Suomi

Vihje: Venäjä Kerroin: 1.68 Alkaa: 20.12. klo 14:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Venäjän EHT-turnaus päättyy sunnuntaina ja huipennuksena nähdään Venäjä-Suomi-ottelu. Tässä pelivalinta ja perustelut otteluun!

Venäjä jyrähtää sunnuntaina

Venäjä kaatoi avausottelussa Ruotsin rankkarikisan päätteeksi ja lauantaina kaatui Tshekki melkoisen helposti. Sen sijaan Suomi voitti Tshekin 4-3, mutta kärsi tappion Ruotsille 4-1.

Venäjän materiaali on astetta kovempi kuin Leijonien, joten siltä puolelta etu lyödään isännille. Suomi ei ole vuosien saatossa juurikaan juhlinut Venäjää vastaan juuri vastaavassa Venäjän EHT-turnauksessa.

On vaikea nähdä, että sunnuntainakaan voitto irtoaisi, vaan useampi mittari osoittaa venäläisten juhliin.

NordicBetiltä löytyy sen verran maukas kerroin 1.68, että se laitetaan lapulle sunnuntain kärkeen. Muista myös sivustolta löytyvä joulukalenteri, jossa on vaihtuvia tarjouksia päivittäin.