Jalkapallo

Eliteserien: Molde – Haugesund

Vihje: Molde -1 Kerroin: 2,10 Alkaa: 8.8 klo 19:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Sunnuntain futispoiminta tulee Norjasta, jossa sarjakärki Molde isännöi sarjassa kuudentena olevaa Haugesundia.

Molde on ollut Norjan Eliteserienin paras joukkue tällä kaudella, mistä kertoo viiden pisteen sarjajohto, kun kierroksia on takana 14.

Toki myös Haugesund on pelannut ihan kelpo tavalla, sillä komeileehan joukkueen nimi sarjataulukon kutospaikalla.

Vieraspelaaminen ei kuitenkaan ole sujunut – ei sitten lainkaan. Haugesund on nimittäin ollut sanalla sanoen ”umpisurkea” vierasjoukkue, sillä tilille ei ole tältä sesongilta kertynyt vielä yhtään vierasvoittoa.

Valintamme tänään onkin Molde -1, eli kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitto.

Lisätukea kyseiselle kohdepoiminnalle antaa myös se fakta, että Molde on voittanut joukkueiden 7 viimeisintä kohtaamista, joista kolme viimeistä vieläpä vähintään kahden maalin erolla.