Jalkapallo

EM-kisat: Espanja – Ranska

Vihje: Yli 2 maalia Kerroin: 1.95 9.7 klo 22.00
EM-finaali

Jalkapallon EM-kisat ovat edenneet jo välierävaiheeseen. Tiistaina onkin luvassa todellinen herkkupala kun Espanja ja Ranska iskevät yhteen klo 22.00 alkavassa ottelussa.

EM-kisat: Espanja – Ranska

Espanja raivasi tiensä välieriin kaatamalla Saksan jatkoajalla huikaisevan jännittävien vaiheiden jälkeen. Saksalla oli ottelussa omat tilaisuutensa, mutta Espanja kesti Saksan rynnistyksen ja nappasi jatkopaikan.

Voitokas Saksa-ottelu toi Espanjalle myös muutamia huonoja uutisia. Keskikentän taituri Pedrin turnaus on todennäköisesti ohi. Pedrin loukkaantumisen lisäksi, oikea laitapuolustaja Daniel Carvajal sekä toppari Robin Le Normand missaavat välieräottelun pelikieltojen takia. Edellä mainitun kolmikon puuttuminen aiheuttaa varmasti ongelmia jopa Espanjan tasoiselle joukkueelle.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, Ranska on edennyt EM-kisojen välierävaiheeseen tekemättä ainuttakaan pelitilannemaalia. Edellä mainittu tilasto kertonee kaiken Didier Deschampsin luotsaamaan Ranskan pelityylistä.

Ranskan kokoonpanotilanne ottelun alla on varsin hyvä, sillä poissaoloja ei käytännössä ole kun Adrien Rabiotin pelikieltokin on kärsitty.

Välieräottelusta voitanee ennakoida vähämaalista ja hyvin tarkkaa puolustuskamppailua. Me seilaamme kuitenkin pelivalinnassamme tällä kertaa vastavirtaan ja iskemme lapulle yli 2 maalia vedon, jolle esimerkiksi Epicbet tarjoilee varsin mukavaa 1.95 kerrointa.

Uskomme, että molemmat joukkueet tulevat saamaan tänään mahdollisuuksia maalintekoon kovista panoksista huolimatta. Mikäli ottelussa nähdään nopea avausmaali, on toisen joukkueen panostettava hyökkäyspeliin hyvissä ajoin ennen loppua. Myös Espanjan puolustuspään poissaolot herättävät pieniä kysymysmerkkejä linjan pitävyydestä.

Lue myös: Epicbet – moderni pelisivusto upealla ensitalletusbonuksella