Jalkapallo

EM-kisat: Hollanti – Englanti

Vihje: Yli 2 maalia Kerroin: 1.92 10.7 klo 22.00
EM-kisat

EM-kisat jatkuvat tänään Hollannin ja Englannin välisellä välieräkamppailulla. Ottelu potkaistaan käyntiin Dortmundissa klo 22.00.

EM-kisat: Hollanti – Englanti

EM-kisojen ensimmäinen välieräottelu pelattiin eilen Espanjan ja Ranskan välillä. Espanja voitti ottelun ansaitusti 2-1 ja lunasti samalla itselleen finaalipaikan. Nyt Espanjalle haetaan vastustajaa Hollannin ja Englannin välisestä ottelusta.

Hollanti selvitti tiensä välieriin kaatamalla Turkin 2-1. Hollanti oli ottelussa jopa 0-1 tappiolla, mutta joukkue onnistui kääntämään pelin itselleen Turkin oman maalin ansiosta.

Englanti jatkoi puolivälierissä siitä mihin se jäi Slovakiaa vastaan pelatussa ottelussa ja eteni rimaa hipoen jatkoon. Tällä kertaa Sveitsi kaatui rangaistuspotkujen jälkeen.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun ilman pelikieltoja tai poissaoloja, joten tässä suhteessa pelimerkit ovat tasan. Englanti lähtee kuitenkin otteluun ennakkosuosikkina, mikäli kertoimiin on uskominen.

Välieräottelun panokset huomioiden, Englannilta sopii odotella täysin samanlaista lähestymistapaa otteluun kuin turnauksen aiemmissakin otteluissa. Hollanti ei tule ainakaan toivottavasti pelkästään puolustamaan ja uskomme, että joukkue kykenee luomaan useammankin laadukkaan maalipaikan etenkin jos Englanti tyytyy peruuttelemaan ja valumaan alas puolustamaan.

Hollannin puolustuspäässä on nähty turnauksen aikana muutamia nukahduksia. Näihin ei ole tänään varaa, sillä Englanti tulee käyttämään nämä virheet hyväkseen. Vaikka ottelu on ennakoitu vähämaaliseksi taisteluksi niin me lähdemme hakemaan eiliseen tapaan otteluun yli 2 maalia. Epicbet tarjoaa yli 2 maalia -vedolle varsin kelvollisen 1.92 kertoimen joka napataan ehdottomasti mukaan peleihin.

Lue myös: Epicbet – moderni pelisivusto loistavalla ensitalletusbonuksella!