EM-kisat Jalkapallo

EM-kisat: Italia – Itävalta

Vihje: Italia -1 Kerroin: 2,83 26.06 klo:22:00
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Jalkapallon EM-kisat ovat edenneet pudotuspelivaiheeseen. Pudotuspelit käynnistyvät Tanska-Wales sekä Italia-Itävalta-otteluilla.

Italia kohtaa neljännesvälieräottelussaan Itävallan. Italia on ollut yksi kisojen vakuuttavimmista joukkueista tähän mennessä, joten ei ole ihme, että Italia lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Italia ei ole päästänyt näissä kisoissa vielä ainuttakaan maalia ja kun joukkueen peli vaikuttaa olevan muutoinkin balanssissa niin Roberto Mancinin ryhmä on ehdottomasti yksi kisojen suurimmista mestarisuosikeista.

Muista tsekata myös Coolbetin EM-kisa-kampanjat!

Itävallan joukkueessa on potentiaalia, mutta joukkueen pelaaminen on ollut ajoittain hyvin sekavaa ja esimerkiksi joukkueen kippari David Alaban pelipaikka on vaihdellut puolustuslinjan ja keskikentän välillä useaan otteeseen.

Itävalta kykenee haastamaan Italian parhaana päivänään, mutta me uskomme että Italian hurja meno saa tänään jatkoa. Italian kahden maalin voitolle tarjotaan Coolbetilla todella maukasta 2,83 kerrointa joka on syytä poimia mukaan lauantai-illan peleihin. Myös Italia -1 Asian Handicap -veto tarjoaa vielä todella maistuvan 2,06 kertoimen.