EM-kisat Jalkapallo

EM-kisojen finaali: Italia – Englanti

Vihje: Yli 2 maalia Kerroin: 2,06 11.07 klo 22:00
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Jalkapallon EM-kisojen finaali pelataan tänään Wembley Stadiumilla klo 22:00 alkaen. Ottelussa kohtaavat vahvan turnauksen pelanneet Italia ja Englanti.

Englanti lähtee illan finaaliin ennakkosuosikin asemasta. Yksi syy tähän on se, että Englanti nautiskelee tänään merkittävästä kotiedusta. Englanti on päästänyt EM-kisoissa vain yhden maaliin. Tähän mennessä ainoa takaisku tuli edellisessä ottelussa Tanskaa vastaan, kun Mikkel Damsgaardin upea vapaapotku painui vahvaa turnausta pelaavan Jordan Pickfordin selän taakse.

Ilmainen veikkauskisa EM-kisojen finaaliin – voita 50 000€!

Italia lähtee finaaliin kertoimien perusteella altavastaajan asemasta, mutta on kuitenkin syytä huomioida, että Roberto Mancinin ryhmä on pelannut tappioitta viimeiset 33 ottelua. Italia on pelannut tähän mennessä vahvan turnauksen ja vaikuttaa siltä, että Mancini on saanut muovattua Italian joukkueen yhdeksi EM-kisojen yhtenäisimmistä joukkueista.

Molemmat joukkueet ovat päästäneet turnauksessa todella vähän maaleja, mutta siinä samassa on todettava, että molemmilta joukkueilta löytyy hurjasti tulivoimaa. Molempien joukkueiden puolustuslinjaa on kyetty haavoittamaan tässä turnauksessa, joten on mielenkiintoista nähdä kuinka linjat kestävät EM-finaalissa.

Ilmainen futisvisa EM-finaaliin – nappaa 10 € ilmaisveto!

Uskomme, että tänään on luvassa varmasti kovaotteinen ja vauhdikas ottelu. Ottelu on arvioitu ennakkoasetelmissa hyvin vähämaaliseksi, mutta me lähdemme hakemaan tällä kertaa tulosta yli 2 maalia -vedolla, joka tarjoaa meille mukavan 2,06 kertoimen. Myös Italian kippari Giorgio Chiellinin varoitukselle tarjottu 5,00 kerroin otetaan mukaan vetolapuille.