Jalkapallo

Englannin Championship: Ipswich-Bristol City

Vihje: Ipswich ja over 1,5maalia ottelussa Kerroin: 1.93 05.03 klo 22:00
Valioliiga

Englannin Championshipissä potkaistaan tänään käyntiin sarjan 36:s pelikierros. Suoraa nousupaikkaa pitävä Ipswich saa tänään Portman Road:lle vieraakseen sarjan keskivaiheilla majailevan Bristol Cityn.

 

Ipswich-Bristol City

Kotijoukkue lähtee tämän päivän taistoon selkeänä ennakkosuosikkina. Ipswich on sarjassa tällä hetkellä toisena ollen ainoastaan kolme pistettä perässä sarjan kärkijoukkue Leicesteriä.Suora nousupaikka on tällä hetkellä kotijoukkueella haarukassa,mutta Leeds hengittää niskaan ainoastaan kahden pisteen päässä, joten kaikki loppukauden ottelut ovat erittäin tärkeitä sarjanousun kannalta.Bristol city sijaitsee sarjan keskipakassa suht turvallisella erolla putoamisviivaan, mutta myös heidän täytyy napsia pisteitä sieltä täältä varmistaakseen sarjapaikkansa. Kovin suurta hätää heillä ei kuitenkaan ole ja se myös puoltaa Ipswichiä peli-ideaksi tänään panosten ollessa paljon isommat kotijoukkueelle.

Ipswich kuuluu sarjan parhaimpiin kotijoukkueisiin. 17 ottelua, 40pistettä maalierolla 44:27 on vakuuttavaa luettavaa.Bristol kuuluu tässäkin tilastossa alempaan keskikastiin. 17 ottelua, 20pistettä maalierolla 18:20, joten odotettavissa on hankala iltapuhde vieraille tänään.

Kuntopuntarissa Ipswich pitää kärkipaikkaa voitettuaan kaikki edelliset viisi otteluaan murskaavalla maalierolla 15:5. Bristol on samassa ajassa saalistanut viidestä pelaamastaan ottelusta 6 pistettä maalieron ollessa 6:6. Summa summarum, Ipswich vaikuttaa tänään oivalta peli-idealta illan otteluun kaikkien tilastojen puoltaessa heidän voittoaan tänään.

Ipswich:n kotiotteluissa on nähty paljon maaleja, eikä tänään ole odotettavissa muutosta asiaan. He ovat jääneet ainoastaan kerran maaleitta kotonaan tällä kaudella, joten myös tämä puoltaa pelivihjettämme illan otteluun.

Vihjeemme tänään on Ipswichin kotivoitto ja ottelussa yli 1.5 maalia kertoimella 1.93, joka kuulostaa aivan liian suurelta ottaen huomioon edellämainitut asiat.