Jalkapallo

Englannin League one: Portsmouth – Wigan

Vihje: Portsmouth&yli 1.5 maalia Kerroin: 2.03 20.4 klo 17:00
Valioliiga

Englannin ykkösliigassa pelataan tänään sarjan 45:s pelikierros. Sarjan kärjessä oleva Portsmouth saa vieraakseen alempaan keskikastiin kuuluvan Wiganin.

 

Portsmouth-Wigan

Sarjan toiseksi viimeinen pelikierros potkaistaan tänään käyntiin. Molemmat joukkueet pelaavat panoksetonta ottelua,sillä Portsmouth on varmistanut jo sarjan voiton ja Wigan on turvallisesti varmistanut jo sarjapaikkansa. Motivaatio etu lienee kuitenkin hienon kauden pelanneella kotijoukkueella.

Portsmouth on ollut kotona järisyttävän kova tällä kaudella. 22 ottelua, 50 pistettä maalierolla 42:25 ja vain kahdesti he ovat jääneet pisteittä kotonaan.Maaleja on tullut myös mukavaan tahtiin, maalikeskiarvon ollessa Portsmouth:n kotipeleissä peräti 3.05 maalia/ottelu. Yli 1.5 maalia ollaan nähty 86% peleistä.

Vierasjoukkue Wigan on ollut myös vieraissa sarjan keskikastia. 22 ottelua ,24 pistettä maalierolla 31:37. Myös Wiganin vieraspeleissä on verkko heilunut mukavaan tahtiin, joten odotettavissa on tänäänkin isomaalinen ottelu. Wiganin vieraspeleissä verkko on pöllynyt keskimäärin 3.09maalia/ottelu. Yli 1.5 maalia on nähty 86%:sti.

Kuntopuntarissa joukkueet ovat samoilla sijoituksilla kuin sarjataulukossa joten myös vire puoltaa kotijoukkueen voittoa tänään. Portsmouth:n ollessa suuri ennakkosuosikki otteluun, jää pelkkä kotivoiton kerroin hieman pieneksi joten joudumme lisäämään kotivoiton tueksi maalimäärän.

Odotettavissa on tänään isomaalinen ottelu, mutta Portsmouth kairaa tänään voiton Wiganista ja ottelussa nähdään yli 1.5 maalia.

Lapulle lähtee Portsmouth+Ottelussa yli 1.5maalia kertoimella 2.03