Jalkapallo

Englanti Championship: Preston – Ipswich

Vihje: Tuplamahdollisuus&maalit over 1.5 Ipswich/tasapeli Kerroin: 1.78 03.02 klo: 17.00
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Championship jatkuu tänään kymmenen ottelun kierroksen voimin, mutta meidän mielenkiintomme keskittyy Prestonin ja Ipswich:n väliseen mittelöön.

 

Preston – Ipswich

Preston saa tänään vieraakseen sarjan kärkipäähän kuuluvan Ipswich:n. Joukkueiden sijoitukset sarjataulukossa ovat aikalailla sitä, mitä ennen kautta uskallettiin odottaa, Preston kamppailee keskipakassa ja Ipswich playoff paikoista/suorasta noususta, joukkueiden ollessa tällä hetkellä sijoilla 12 ja 3.

 

Preston on kunto puntarissa sarjan häntä päässä kerättyään 5 edellisestä ottelusta ainoastaan neljä pistettä. Ipswich vuorostaan sijalla 9, 5ottelua, 7pistettä. Suurin mielenkiintomme kohdistuu kuitenkin Prestonin kotisaldoon ja Ipswich:n vieraspeleihin, sekä niissä syntyneisiin maaleihin. Preston on pelannut 14 ottelua kotona, ottaen näistä 23 pistettä maalieron ollessa 20:24, joten maaleja heidän kotipeleissään ollaan nähty keskimäärin hyvin kuin myös Ipswich on Championship:n parhaita vierasjoukkueita. Saldo heillä 14ottelua, 26pistettä ja maaliero 16:14.

 

Ottelun todennäköisin tulos olisi tilastojen sekä odottamien mukaan 1-1/1-2, ja ottaen huomioon Ipswich:n paremman pelaajamateriaalin, vaikuttaa pelivalinta tuplamahdollisuus X2 yli 1,5maalia erittäin lupaavalta.

 

xG tilastoissa Preston on kotipeleissään luonut maaliodottamaa 0,94 maalin verran kun taas heitä vastaan on heidän kotipeleissään luotu peräti 1,45. Ipswich on luonut vierasotteluissaan xG:tä 1,3 maalin verran, joten myös tämä puoltaa pelivalintaa.