Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/vetovihjeet.com/public_html/wp-content/themes/sportsbetting/template-parts/template-bet-tips-single.php on line 10

Espanjan Super Cup: Barcelona – Real Madrid

Vihje: Real Madrid Kerroin: 1.94 Alkaa: 12.1. klo 21:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
MM-kisat

Neutraalikentällä pelattavassa Espanjan Super Cupin ottelussa tänään kohtaavat Barcelona ja Real Madrid. Ottelussa löytyy mukavasti pelattavaa.

Barcelona – Real Madrid

Jalkapallon Espanjan Super Cup pelataan nykyisin Saudi Arabiassa neljän joukkueen voimin. Barcelonan ja Real Madridin lisäksi mukana ovat Atletico Madrid ja Athletic Bilbao.

Tänään välierässä vastakkain ovat kuitenkin Barça ja Real. Vuoden ensimmäinen El Clasico on varsin kutkuttava.

Real Madrid on saanut pelinsä rullaamaan varsin mukavasti, jos nyt ei pientä työtapaturmaa reilun viikon päästä lasketa. Tuolloin Getafe onnistui yllättämään Los Blancosin housut kintuissa ja vei täyden pistepotin mukanaan.

Myös Barcelona on Xavin alaisuudessa saanut järkeä peliinsä, vaikka tulokset eivät olekaan täysin seuranneet. Tästä osoituksena tasapeli viikonlopulta Granadaa vastaan. La Ligassa Barçalta kärki on jo karannut, mutta neljän joukkoon katalonialaiset tulevat hyvin todennäköisesti uuden valmentajan alaisuudessa vielä nousemaan.

Tässä välierässä kuitenkin sanoisin, että Barcelona on markkinalla yliarvostettu ja Real Madrid aliarvostettu. Tämä ilmiö tosin ei tunnu mitenkään uudelta, kun puhutaan El Clasicosta. Realin kertoimissa löytyy etua ja pelkästään suorasta voitosta on ylikertoimiksi luokiteltavia numeroita tarjolla.

Realin paketti on paremmin kasassa ja materiaalietu kallistuu myös Los Blancosin puolelle. Neutraalikenttä ei anna kummallekaan osapuolelle minkäänlaista etua. Liuskalle lähteekin Real Madridin suoraa voittoa lähes kahden kertoimella, joka on tähän matsiin mielestäni erittäin hyvä tarjous.

Ottelu alkaa kello 21:00 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa Elisa Viihteestä.